Hoi,

 

Mijn naam is Angela. In de eerste maand van 2017 heb ik Papercut Publishing opgericht uit passie en liefde. Ik wist dat ik iets te zeggen heb en dit wil ik delen met de wereld. In de afgelopen jaren zijn er meerdere mensen in mijn directe omgeving overleden. Dit heeft mij geïnspireerd om Papercut Publishing op te richten.

 

Ik kreeg het idee voor mijn eerste boek en ik ben gaan zoeken. Ik heb diverse uitgeverijen gevonden maar het voelde niet goed. Ik besloot om het uitgeven van mijn boek zelf te doen. Ik heb Papercut Publishing opgericht en hier zijn we.

 

Het herinneringsboek is het eerste boek uitgegeven onder Papercut Publishing en ik ben mega trots. Het boek is ontstaan omdat ik nooit maar dan ook nooit meer iets wilde vergeten over iemand die er niet meer is. Ik wil nooit vergeten hoe leuk mijn oma het vond om spelletjes te spelen of hoe mijn vader fan was van the Rolling Stones.

 

I can't afford forgetting the reasons they make me smile.

 

Hier komt het herinneringsboek in beeld. Het herinneringsboek is een boek waarin je jouw herinneringen kwijt kunt over iemand die er niet meer is. Het boek is gemaakt voor mensen die er niet meer zijn maar ook voor mensen met bijvoorbeeld Alzheimer. Herinneringen is soms het enige wat we nog hebben van iemand waar we van houden. Zorg ervoor dat de herinneringen bij je blijven. 

 

Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.

 

Ik hoop dat het herinneringsboek steun kan bieden op een manier. Mocht je vragen hebben of een idee of als je me gewoon wil spreken stuur dan vooral een email naar contact@papercutpublishing.com Mijn inbox staat altijd voor je open. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen.

 

 

Liefs,

Angela